Ben jij een gepassioneerd persoon, met een hart voor kinderen? Wij zoeken enthousiaste (assistent) trainers voor onze jongste teams: de Turven (Onder 8), Benjamins (Onder 10) en de Mini’s (Onder 12). Bij deze groepen staat het kind centraal en kennis van kinderontwikkeling is belangrijker dan ervaring met rugby!

Wat wij zoeken

  • Enthousiaste en geduldige mensen met affiniteit met het werken met kinderen.
  • Goede communicatieve vaardigheden en vermogen om een positieve omgeving te creëren.
  • Beschikbaar op dinsdag- en donderdagavonden

Wat wij bieden

  • Een leuke en ondersteunende clubomgeving.
  • Training en ontwikkeling in het Athletic Skills Model.
  • Kans om kinderen te begeleiden en hun liefde voor rugby te laten groeien.
  • Ondersteuning door ervaren trainers/coaches en toegang tot clubfaciliteiten.

Jouw rol

Als trainer van onze jongste teams ben je verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en leuke leeromgeving waarin kinderen hun sportieve vaardigheden kunnen ontwikkelen. Met het Athletic Skills Model focus je op de brede motorische ontwikkeling en het plezier in bewegen, wat de basis legt voor een leven lang sportplezier.

Waarom het Athletic Skills Model?
Het ASM bevordert een veelzijdige motorische ontwikkeling bij kinderen, waardoor ze niet alleen beter worden in rugby, maar ook in andere sportieve en dagelijkse activiteiten. Het helpt kinderen hun zelfvertrouwen en coördinatie te verbeteren en legt de basis voor een gezonde en actieve levensstijl.

Interesse? Stuur een mail naar rugby@thepigs.nl of spreek hoofdcoach jeugd, Wietske van der Zijpp, aan voor meer informatie. Sluit je aan bij de trainersstaf van de Arnhemse Rugby Club en help ons de sportieve helden van de toekomst te vormen!

Blijf op de hoogte.

Meld je aan voor de ARC The Pigs nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons nieuws.